TEL 937 147 404

ELS MILLORS TIPUS DE SÒL PER A LA TEVA LLAR

De fusta, de formigó, de rajoles...

Quin és el millor tipus de sòl per a tu?

Aquí tens una guia que t'ajudarà a escollir.

 

El primer pas en qualsevol projecte de renovació és sempre el sòl, es construeix des de la base i és una de les primeres decisions. Potser pots recuperar el sòl que ja existeix, o potser hagis de començar de zero. Sigui com sigui, els paviments seran una part important del teu pressupost, i no és una cosa com el color de la pintura de les parets que puguis canviar fàcilment si et canses d'ell.

 

Aquí tens la informació sobre les últimes tendències en sòls i com prendre les decisions correctes per a les habitacions de la teva llar:

FUSTA/PARQUET

FORMIGÓ

RAJOLES

No hi ha res com la calidesa i el caràcter dels terres de fusta. Tant si són terres de fusta clars o foscos, col·locats en línia recta o en espiga, la fusta és des de fa molt temps un dels sòls favorit.

Per raons estructurals, els sòls de formigó polit es troben més sovint en els habitatges nous que en els antics, tot i que si has de fer una ampliació a una casa antiga, el formigó polit pot ser una opció viable.

El formigó polit és un dels favorits dels arquitectes i dissenyadors.

 

Aquest sòl pràcticament no necessita manteniment i es poden triar el color i l'acabat dels àrids. Aporta calidesa i textura als espais oberts i funciona molt bé amb els acabats de fusta i d'acer.

Les rajoles són versàtils i agradables a la vista. Es poden utilitzar en banys, cuines, patis, zones de barbacoa ... el que sigui.

Els tons neutres són una bona opció, de fet és la més "segura" per les rajoles en qualsevol lloc de la casa. És un bàsic fort que va amb qualsevol estil de decoració, ja sigui contemporani, tradicional, d'època o rústic. Aquesta opció sempre dona un aspecte de luxe.

En definitiva, triar el terra de casa teva és una decisió important. Els paviments tenen un impacte directe en l'estil de vida. Pots fer ioga sobre ells, organitzar una festa, cuinar, una zona on els teus fills juguen i corren. És per això que potser prefereixes que el sòl de casa teva sigui funcional, fàcil de mantenir i que combini amb la decoració general de la casa.

 

Una vegada que escullis els materials i el disseny del teu sòl, no hi ha marxa enrere. Aquesta decisió romandrà a la teva nova casa durant uns anys... potser dècades. Siguem sincers, no et canvies el sòl al mateix ritme que et canvies el telèfon mòbil. Per això, sabem que pot ser complex decidir quina opció triar.

 

Atès que aquesta decisió és una activitat vital en la creació d'una nova obra, creiem que necessites l'ajuda de grans professionals del sector, deixa't guiar per Materials Amigó i acull el millor per a la teva llar.

 

DISSENY WWW.MARIONABORRELL.COM ADREÇA MATERIALS AMIGÓ S.A. C. ITÀLIA, 7. 08211 CASTELLAR DEL VALLÈS TEL. 937 147 404 HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES 7.30H - 13H i 14:30H - 19H DISSABTE 8H - 13H NEGOCIAL CONTACTES EMPLEATS VIDEOVIGILÀNCIA POLÍTICA DE COOKIES AVÍS LEGAL

Materials Amigó SA realitza els tractaments de dades de caràcter personal que es relacionen a continuació. Clicant sobre cadascun d'ells pot consultar la informació corresponent sobre protecció de dades del tractament

POLÍTICA DE PRIVACITAT